Originele geschenk- en ontbijtmanden

Bij Bakkerij Vermeersch vindt u niet enkel brood, gebak en taarten maar kunt u ook terecht voor heel wat ander lekkers. Deze in huis gemaakte lekkernijen zoals koekjes, confituur, wafels kunt u gebruiken om zelf uw geschenkmand samen te stellen.

Ontbijtmanden aan huis

Ook voor ontbijtmanden regio Merksplas bent u steeds welkom bij Bakkerij Vermeersch. In Merksplas zelf worden deze gratis (elke openingsdag) aan huis geleverd. Voor verdere leveringen wordt een toeslag aangerekend. U kiest zelf wat er in de ontbijtmanden moet, gaande van lekkere croissants, boterkoeken, kaas of hesp tot zelfs een lekkere fles champagne.

Bestel tijdig

Zorg ervoor dat u tijdig uw ontbijtmand besteld zodat wij ruim de tijd hebben om deze mooi en aantrekkelijk te verpakken en samen te stellen (minimum 2 dagen op voorhand). Vergeet ook niet het te leveren adres mee te geven (bij u thuis of op een andere locatie als geschenk).

Kies voor een origineel geschenk of verwen uzelf met een lekkere geschenk- of ontbijtmanden van bij Bakkerij Vermeersch. Bel ons of vul ons contactformulier in bij vragen!

Back to Top